Wielkanoc firmowa
Okres Wielkiego Postu zbliżający nas do Wielkanocy to czas wyciszenia i czas przygotowania. Jest to bardzo dobry moment na spotkanie się z współpracownikami, spotkanie zarządu i menadżerów z pracownikami.
Jeżeli zdecydują się Państwo na organizacją spotkania wielkanocnego proszę pamiętać, że wyśmienite jedzenie powinno być jego nieodłącznym elementem. Jesteśmy gotowi pomóc Państwu w przygotowaniu firmowego spotkania wielkanocnego i poniżej przedstawiamy kompletną ofertę cateringu wielkanocnego.
Zapraszamy do zapoznania się z kilkoma propozycjami. Na życzenie przygotujemy indywidualną ofertę dopasowaną do Państwa oczekiwań.
W ROKU 2020 PRZYGOTOWUJEMY TYLKO CATERING INDYWIDUALNY
PONIŻEJ MENU FIRMOWE Z 2019 ROKU:
PROPOZYCJA MENU – PRZEKĄSKI
MENU „S”:
- Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
- Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
- Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; 1 szt. / os.
- Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
- Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
- Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem; 1 porcja / os.
- Ciasta wielkanocne; 1 x 50g / os.
MENU „M”:
- Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
- Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
- Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; 1 szt. / os.
- Vol-au-venty z wielkanocnym nadzieniem; 1 szt. / os.
- Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
- Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
- Połówka rzodkiewki faszerowana twarożkiem ze szczypiorkiem i papryką, 1 szt. / os.
- Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem; 1/2 porcji / os.
- Sałatka z tortellini z łososiem wędzonym i warzywami; 1/2 porcji / os.
MENU „L”:
- Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
- Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
- Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; ½ szt. / os.
- Pomidorki cherry z pastą wiosenną; ½ szt / os.
- Vol-au-venty z wielkanocnym nadzieniem; 1 szt. / os.
- Koreczki mini caprese z bazylią; ½ szt. / os.
- Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
- Koreczek z kulek melona z szynką dojrzewającą; ½ szt. / os.
- Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
- Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
- Połówka rzodkiewki faszerowana twarożkiem ze szczypiorkiem i papryką, 1 szt. / os.
- Sałatka makaronowa z szynką; 1/2 porcji / os.
- Sałatka z tortellini z łososiem wędzonym i warzywami; 1/2 porcji / os.
- Ciasta wielkanocne; 2 x 50g / os.
PROPOZYCJA MENU – DANIA CIEPŁE
ŚNIADANIE WIELKIEJ NOCY – do wyboru:
- Biała kiełbasa z grilla + pieczywo; 2 szt. / os.,
- Frankfuterki z wody + pieczywo; 3 szt. / os.,
- Frankfuterka w cieście francuskim; 2 szt. / os.,
- Białe kiełbaski pieczone z żurawiną i jabłkami + pieczywo; 2 szt. / os.,
- Wędliny, sery, pieczywo, masło;
WIELKANOCNA ZUPA – do wyboru:
- Żurek wielkanocny z kawałkami kiełbasy i jajkiem;
- Rosół z kiełkami;
- Brokułowa z serem;
- Barszcz biały na domowym zakwasie z jajkiem;
ŚWIĄTECZNY OBIAD – do wyboru:
- Filet z łososia z pieca + kolorowy ryż + gotowane warzywa;
- Udko z kaczki w dzikiej marynacie + aromatyczne ziemniaczki + mix surówek;
- Rolada wieprzowa faszerowana jajkiem w sosie + kluski + mix surówek;
- Porcja pieczeni z jajkiem w białym sosie + puree + mix surówek;
- Złocista roladka z indyka z serkiem i papryką + puree + mix surówek;
- Duo mięs w sosie szpinakowym + dodatki;
- Pieczeń wieprzowa a’la dzik + dodatki;
- Polędwiczka wp w sosie grzybowym + kluski + modra kapusta;
- Inne dodatki do wyboru: ziemniaki, puree, pieczone ziemniaczki, ryż, kasza, modra kapustka, surówki, sałatki.

PROPOZYCJA MENU – ROZSZERZENIA
Serwis kawowy i napoi; 2 zł / os.:
- kawa,
- herbata,
- dodatki: cukier, mleko, cytryna,
- soki, woda gazowana i niegazowana w dzbankach,
- ciastka kruche.
Bufet alkoholi;
- wino białe i czerwone,
- wino musujące powitalne
Wyposażenie i usługi:
- stoły niezbędne do ustawienia bufetu GRATIS,
- nakrycie stołów, dekoracja wielkanocna GRATIS,
- zapewnienie niezbędnej porcelany i sztućców GRATIS,
- profesjonalny nadzór kelnerski (darmowy przy spełnieniu określonych warunków zamówienia),
- dostawa posiłków i odbiór brudnych naczyń GRATIS (dostawa bezpłatna w ograniczonej strefie),
- stoliki koktajlowe z białym pokrowcem (opcja dodatkowo płatna),
- stoły okrągłe na 8 os. wraz z nakryciem (opcja dodatkowo płatna),
- krzesła wraz z nakryciem (opcja dodatkowo płatna),
- transport wyposażenia (opcja dodatkowo płatna),
- wynajem i montaż namiotu plenerowego lub hali namiotowej (opcja dodatkowo płatna),
- wyżej wymienione ceny w menu są cenami brutto i dotyczą zamówienia dla min. 20 osób