Obsługa szkolen w Katowice, Chorzów i okolice
Zapewniamy kompleksową obsługę dla firm szkoleniowych, środków edukacyjnych i instytucji prowadzących szkolenia. Obsługujemy zarówno stałą obsługą cyklów szkoleniowych, jak również przygotujemy catering na jednorazowe, pojedyncze szkolenie. Catering na szkolenie dostarczymy zarówno w mieście Katowice, jak również innych miastach. Zapewniamy profesjonalną obsługę i wysoką jakość. Oferujemy menu cateringowe dopasowane do indywidualnych oczekiwań zamawiającego wg określonego menu lub w zależności od możliwości budżetu.
Catering na szkolenie może zostać przygotowany w wersji ekonomicznej z wykorzystaniem wyposażenia i infrastruktury Klienta oraz z naczyniami jednorazowymi lub w wariancie ekskluzywnym, gdzie dostarczamy niezbędne wyposażenie, stoły i inne meble eventowe oraz przygotujemy catering ciepły i zimny na najwyższym międzynarodowym poziomie dostosowanym do rangi wydarzenia zapewniając profesjonalną obsługę kelnerską.
Przygotujemy ofertę cateringu na szkolenie dopasowaną do Państwa potrzeb.
Przykładowe menu cateringowe na szkolenia w Katowicach:
SERWIS KAWOWY W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO Z PORCELANĄ
PROPOZYCJA 1
– kawa lub herbata 3 x 150ml / os.
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko).
PROPOZYCJA 2
– kawa lub herbata 3 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko).
– woda niegazowana/gazowana aleksandria 500ml w but. plastik.
PROPOZYCJA 3
– kawa lub herbata 4 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko),
– woda niegazowana/gazowana aleksandria 500ml w but. plastik.
– soki owocowe 300ml w but. plastik.
PROPOZYCJA 4
– kawa lub herbata 4 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko),
– woda niegazowana z miętą i cytryną w dzbankach 150ml
– soki owocowe 150ml w dzbankach,
– uzupełnienie wody i soku do obiadu 2 x 150ml.
CIEPŁE POSIŁKI – PODANE W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO Z PORCELANĄ:
Obiad w formie bufetu samoobsługowego
(potrawy w podgrzewaczu elektrycznym utrzymującym ciepło)
Zupa (1 dla wszystkich do wyboru):
- Zupa pomidorowa z ryżem
- Zupa pieczarkowa z makaronem
- Rosół z makaronem
- Zupa krem pomidorowy
- Zupa jarzynowa z ziemniakami
- Zupa dnia (menu na cały tydzień – codziennie inna zupa)
Drugie danie (1 dla wszystkich do wyboru):
- Kotlet drobiowy w panierce sezamowej + ziemniaki + mix surówek
- Kotlet schabowy + ziemniaki + mix surówek
- Pieczeń z karczku w sosie + kasza + mix surówek
- Danie dnia (menu na cały tydzień – codziennie inne danie)
Drugie danie Premium (1 dla wszystkich do wyboru):
- Roladka drobiowa z serkiem i porem w sosie + kluski + mix surówek
- Szwajcar z szynką i serem cheddar + ziemniaki z pieca + mix surówek
- Devolay z pieczarkami i serem + ziemniaki + mix surówek
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i serem w sosie pomidorowym + ryż + mix surówek
CIEPŁE POSIŁKI – PODANE W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH LUNCH BOX:
Obiad dostarczony ciepły wyporcjowany spakowany w opakowania jednorazowe typu lunch box + sztućce jednorazowe z serwetką (zupa w kubku plastikowym)
Zupa (1 dla wszystkich do wyboru):
- Zupa pomidorowa z ryżem
- Zupa pieczarkowa z makaronem
- Rosół z makaronem
- Zupa krem pomidorowy
- Zupa jarzynowa z ziemniakami
- Zupa dnia (menu na cały tydzień – codziennie inna zupa)
Drugie danie (1 dla wszystkich do wyboru):
- Kotlet drobiowy w panierce sezamowej + ziemniaki + mix surówek
- Kotlet schabowy + ziemniaki + mix surówek
- Pieczeń z karczku w sosie + kasza + mix surówek
- Schab o sztygarsku w sosie + ziemniaki puree + mix surówek
- Danie dnia (menu na cały tydzień – codziennie inne danie)
Inne menu na życzenie do ustalenia w tym dania wege i bezglutenowe.
PODSTAWOWA USŁUGA OBEJMUJE:
– transport,
– zastawa porcelanowa, szkło, sztućce itp. lub sztućce jednorazowe,
– zapewnienie niezbędnego wyposażenia: warniki, podgrzewacze itp.,
– obrus na stół Klienta (na życzenie),
– rozłożenie cateringu,
– odbiór brudnych naczyń po zakończonym szkoleniu.
Poniżej kilka wybranych realizacji z cateringu podczas szkoleń lub innych spotkań o podobnym charakterze: