Catering obiadowy do Katowic, Chorzowa i okolic
RABATY PRZY REGULARNYCH ZAMÓWIENIACH POWYŻEJ 10 OBIADÓW DZIENNIE
JAK ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE? |
1) Zapoznaj się z zasadami zamawiania obiadów na dole strony.
2) Wyślij zapytanie o menu i ceny mailem na sprzedaz@cateringarts.pl lub zamowienia@cateringarts.pl lub zadzwoń pod nr 536 066 066.
3) Oczekuj na odpowiedź. Zazwyczaj odpowiadamy w ciągu kilkunastu minut.
UWAGA: Od 10 lipca nie realizujemy pojedynczych dostaw na dany dzień (zamawianych w tym dniu rano) – tylko regularne i codzienne zamówienia stałych i nowych Klientów.
MENU NA EMAIL W PDF | …stałe i tygodniowe razem |
Prześlemy na życzenie w odpowiedzi na zapytanie.
MENU TYGODNIOWE | …co tydzień inne dania |
DANIA MIĘSNE*
Klasyczny devolay + frytki + surówka
Grillowany filet z kurczaka po hawajsku + frytki + surówka
Kotlet drobiowy + ziemniaki + surówka
Szwajcar z szynką i serem + frytki + surówka
Kotlet schabowy + ziemniaki + surówka
Naleśniki meksykańskie z pikantnym sosem (2 szt.)
Sałatka z kurczakiem i sezamem z sosem słodko-kwaśnym
DANIA WEGE*
Złocisty camembert z żurawiną + frytki + surówka
Makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i oliwkami
Naleśniki z twarożkiem (2 szt.) + dżem truskawkowy
Sałatka z gruszką i sosem miodowo-cytrynowym
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i winegretem musztardowym
Sałatka grecka z winegretem musztardowym
*Wybrane potrawy mogą być dostępne w ograniczonym asortymencie, zapytaj o dostępność
Zupa dnia => mała (350ml), duża (500ml) | Danie dnia => już od 16 zł / szt.
*Powyższa informacja nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
*Oferowane potrawy mogą zawierać składniki alergenne – WYKAZ ALERGENÓW W POSZCZEGÓLNYCH POTRAWACH
*Niektóre potrawy mogą być niedostępne w danym dniu lub dostępne do wyczerpania zapasów.
* Cena potraw zależy od częstotliwości zamówień, wybranego asortymentu i przede wszystkim od ilości zamówionych posiłków w miesiącu.
Dania dnia pieczone/smażone składają się z mięsa 100g + sos 50g + ziemniaki/ryż/kasza 200g + zestaw surówek 120-150g
Dania dnia panierowane składają się z mięsa panierowanego 120-130g + ziemniaki/ryż/kasza 200g + zestaw surówek 120-150g
ZASADY WSPÓŁPRACY W ZAKRESIE ZAMAWIANIA I DOSTAWY OBIADÓW |
Zasady zamawiania obiadów i dostawy posiłków przez Catering Arts:
– zamówienia na dany dzień należy składać między godziną 08:30, a 11:00,
– zamówienia należy składać telefonicznie (tel. 536 066 066) lub mailowo (zamowienia@cateringarts.pl),
– na zamówienia mailowe zazwyczaj odpowiadamy do 15 minut,
– zamówienia dostarczamy między 11:00, a 18:00 wg indywidualnych ustaleń i planowanej trasy,
– wartość zamówienia pojedynczej dostawy musi wynosić min. 50 zł*
– przy każdej dostawie doliczany jest do rachunku koszt opłaty recyklingowej w kwocie 0,30 gr. brutto za 1 szt. reklamówki,
– dostawy realizowane są bez dodatkowych kosztów transportu, ale w ograniczonej strefie w określonych godzinach,
– istnieje możliwość ustalenia indywidualnych warunków współpracy i godzin dostawy.
Przedstawione w menu ceny są cenami netto .
Na życzenie wystawiamy faktury VAT – potrzebę faktury należy zgłosić podczas zamawiania podając numer NIP.
Istnieje możliwość zamówienia cateringu w formie bufetu z zastawą porcelanową wg indywidualnych ustaleń.
>>>Zamówienia na weekend należy składać do piątku do godziny 10:30. Menu w weekend jest ustalane indywidualnie. <<>>>> Skontaktuj się zawsze przed złożeniem pierwszego zamówienia. <<<
*W wybranych okolicznościach lub lokalizacjach może być doliczony koszt dostawy.
*Zupy są standardowo pakowane w twarde kubki plastikowe zgrzewane folią trudnozrywalną.
*Dania są standardowo podawane w steropianowych lunch boxach lub tackach plastikowych zgrzewanych folią łatwozrywalną.
*Do dań zapewniamy sztućce jednorazowe z serwetką.
PRZYKŁADOWE OBIADY SPAKOWANE W LUNCH BOX |