Menu wielkanocne dla klientów indywidualnych
Wielkanoc to niezwykły czas spędzany w rodzinnym gronie. W tym roku będzie to szczególny czas w dobie stanu zagrożenia epidemicznego. Nie będą to takie święta jak zwykle, ale tradycja musi być zachowana i na świątecznym stole nie może zabraknąć wyjątkowych potraw.
Na ten szczególny czas chcemy Państwu zaproponować nasze specjały, które urozmaicą świąteczne menu i dodadzą mu kolorów.
Catering na Wielkanoc 2020 jest przygotowywany z największą starannością głównie w dniu dostawy/wydania tak, aby zapewnić świeżość potraw jak najdłużej. Potrawy wielkanocne cateringowe mogą być dostarczone lub odebrane osobiście.
Pamiętamy oczywiście o zachowywaniu wysokich standardów higienicznych i bezpieczeństwa.
W tym czasie szczególnie jesteśmy wdzięczni za wszelkie zamówienia, gdyż stan zagrożenia epidemicznego i zamknięcie wszystkich lokali gastronomicznych oraz bardzo wielu firm i wstrzymanie wszelkich wydarzeń biznesowych, kulturalnych, imprez masowych, plenerowych, szkoleń, konferencji, itd. mocno uderzył w całą gastronomię, w tym również w nas, a niestety nie możemy liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony Państwa Polskiego, więc bardzo dziękujemy za każde zamówienie.
>>> Pobierz ofertę w pliku pdf: CATERING ARTS menu wielkanocne 2020 <<<
PRZEKĄSKI I KORECZKI WIELKANOCNE:
Połówka jajka faszerowana pastą tuńczykową 21,00 zł (6 szt.)
Połówka jajka faszerowana pastą z ciecierzycy 18,00 zł (6 szt.)
Vol-au-vent z wiosennym twarożkiem, chorizo i warzywami 24,00 zł (6 szt.)
Mini roladka tramezzino z twarożkiem, warzywami i wędzonym łososiem 27,00 zł (6 szt.)
Mini wrap z kurczakiem, serkiem i warzywami 21,00 zł (6 szt.)
Koreczek z białej kiełbasy i połówki przepiórczego jajka 16,20 zł (6 szt.)
Koreczek z białek kiełbasy, ananasa i papryki 15,00 zł (6 szt.)
Tymbalik drobiowy 80ml 32,40 zł (6 szt.)
Porcja strudla francuskiego ze szpinakiem i wędzonym łososiem okraszona sezamem 28,80 zł (6 szt.)
Mini hot dog w cieście francuskim okraszony sezamem 19,44 zł (6 szt.)
POTRAWY ZIMNE:
Półmisek wędlin i mięs własnej produkcji dekorowanych warzywami 39,00 zł (600g)
Półmisek serów miękkich i twardych, żółtych i kolorowych dekorowanych owocami 39,00 zł (450g)
Półmisek wędlin, mięs i serów różnych dekorowanych warzywami i owocami 45,00 zł (500g)
Śledzie z cebulką w oleju 15,00 zł (300g)
Śledzie po kaszubsku z rodzynkami i suszoną śliwką 19,00 zł (300g)
SAŁATKI:
Sałatka tradycyjna jarzynowa (śląski szałot) 13,00 zł (500ml)
Sałatka z tortellini i szynką 16,00 zł (500ml)
ZUPY:
(do odgrzania we własnym zakresie)
Rosół z makaronem i dodatkami 6,50 zł (400ml)
Żurek śląski z kawałkami białej kiełbasy 10,00 zł (400ml)
DANIE GŁÓWNE:
(zimne, upieczone, do odgrzania we własnym zakresie)
Devolay klasyczny 9,90 zł / szt.
Devolay z pieczarkami i serem 10,50 zł / szt.
Roladka schabowa śląska 15,00 zł / szt.
Roladka wołowa śląska 18,50 zł / szt.
Sos ciemny do rolad 450ml GRATIS
Szwajcar (rolowany schab z szynką i serem, panierowany) 11,50 zł / szt.
Nuggetsy z kurczaka 8,50 / 3 szt.
DODATKI:
Modra kapusta z boczkiem 6,00 zł (porcja 200g)
Buraczki z cebulką 4,50 zł (porcja 200g)
Surówka z marchewki i jabłka 4,00 zł (porcja 200g)
INFORMACJA:
- Zamówienia należy składać mailowo lub telefonicznie (szczegóły w stopce).
- Posiłki dostarczamy w dniu 11 kwietnia w godzinach 11-15 lub inne do ustalenia.
- Standardowo catering w opakowaniach jednorazowych (możliwość zastawy porcelanowej za dopłatą).
- Do każdego zamówienia doliczamy stałą kwotę 3,00 zł opłaty recyklingowej za opakowania.
- Możliwość odbioru osobistego w Chorzowie w dniu 11 kwietnia z zachowaniem zasad bezpieczeństwa po wcześniejszym umówieniu się na konkretną godzinę (kartony zbiorcze na wynos w cenie 2,00 zł / szt.).
- Dostawa na terenie Chorzowa i części Katowic GRATIS (szczegóły ustalane indywidualnie).
- Preferowana płatność przelewem lub kartą.
- Wartość zamówienia w dostawie 200 zł.
- ZAMÓWIENIA NALEŻY SKŁADAĆ DO 8 KWIETNIA (ŚRODA) DO GODZ. 16:30
KONTAKT:
- tel. (+48) 536 066 066
- email: catering@cateringarts.pl