Wielkanoc firmowa

Okres Wielkiego Postu zbliżający nas do Wielkanocy to czas wyciszenia i czas przygotowania. Jest to bardzo dobry moment na spotkanie się z współpracownikami, spotkanie zarządu i menadżerów z pracownikami.

Jeżeli zdecydują się Państwo na organizacją spotkania wielkanocnego proszę pamiętać, że wyśmienite jedzenie powinno być jego nieodłącznym elementem. Jesteśmy gotowi pomóc Państwu w przygotowaniu firmowego spotkania wielkanocnego i poniżej przedstawiamy kompletną ofertę cateringu wielkanocnego.

Zapraszamy do zapoznania się z kilkoma propozycjami. Na życzenie przygotujemy indywidualną ofertę dopasowaną do Państwa oczekiwań.

PROPOZYCJA MENU – PRZEKĄSKI

MENU „S”:

  • Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
  • Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
  • Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; 1 szt. / os.
  • Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
  • Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
  • Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
  • Sałatka ryżowa z tuńczykiem; 1 porcja / os.
  • Ciasta wielkanocne; 1 x 50g / os.

MENU „M”:

  • Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
  • Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
  • Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; 1 szt. / os.
  • Vol-au-venty z wielkanocnym nadzieniem; 1 szt. / os.
  • Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
  • Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
  • Połówka rzodkiewki faszerowana twarożkiem ze szczypiorkiem i papryką, 1 szt. / os.
  • Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
  • Sałatka ryżowa z tuńczykiem; 1/2 porcji / os.
  • Sałatka z tortellini z łososiem wędzonym i warzywami; 1/2 porcji / os.

catering wielkanocny - przekąskiMENU „L”:

  • Kolorowe pisanki w koszyku; 1 szt. / os.
  • Połówki jajek faszerowanych; 1 szt. / os.
  • Mini sucharki z pastą szpinakową, jajkiem i kawiorem; ½ szt. / os.
  • Pomidorki cherry z pastą wiosenną; ½ szt / os.
  • Vol-au-venty z wielkanocnym nadzieniem; 1 szt. / os.
  • Koreczki mini caprese z bazylią; ½ szt. / os.
  • Babeczki z pastą jajeczną, kabanosem i warzywami; 1 szt. / os.
  • Koreczek z kulek melona z szynką dojrzewającą; ½ szt. / os.
  • Kieliszek z zielonego ogórka z pastą łososiową i warzywami; 1 szt. / os.
  • Koreczek z białej kiełbasy i jajka przepiórczego; 1 szt. / os.
  • Połówka rzodkiewki faszerowana twarożkiem ze szczypiorkiem i papryką, 1 szt. / os.
  • Sałatka makaronowa z szynką; 1/2 porcji / os.
  • Sałatka z tortellini z łososiem wędzonym i warzywami; 1/2 porcji / os.
  • Ciasta wielkanocne; 2 x 50g / os.

PROPOZYCJA MENU – DANIA CIEPŁE

catering wielkanocny - jajka, sałatki, ciasto, itp.ŚNIADANIE WIELKIEJ NOCY – do wyboru:

  • Biała kiełbasa z grilla + pieczywo; 2 szt. / os.,
  • Frankfuterki z wody + pieczywo; 3 szt. / os.,
  • Frankfuterka w cieście francuskim; 2 szt. / os.,
  • Białe kiełbaski pieczone z żurawiną i jabłkami + pieczywo; 2 szt. / os.,
  • Wędliny, sery, pieczywo, masło;

WIELKANOCNA ZUPA – do wyboru:

  • Żurek wielkanocny z kawałkami kiełbasy i jajkiem;
  • Rosół z kiełkami;
  • Brokułowa z serem;
  • Barszcz biały na domowym zakwasie z jajkiem;

ŚWIĄTECZNY OBIAD – do wyboru:

  • Filet z łososia z pieca + kolorowy ryż + gotowane warzywa;
  • Udko z kaczki w dzikiej marynacie + aromatyczne ziemniaczki + mix surówek;
  • Rolada wieprzowa faszerowana jajkiem w sosie + kluski + mix surówek;
  • Porcja pieczeni z jajkiem w białym sosie + puree + mix surówek;
  • Złocista roladka z indyka z serkiem i papryką + puree + mix surówek;
  • Duo mięs w sosie szpinakowym + dodatki;
  • Pieczeń wieprzowa a’la dzik + dodatki;
  • Polędwiczka wp w sosie grzybowym + kluski + modra kapusta;
  • Inne dodatki do wyboru: ziemniaki, puree, pieczone ziemniaczki, ryż, kasza, modra kapustka, surówki, sałatki.

catering wielkanocny
 

PROPOZYCJA MENU – ROZSZERZENIA

Serwis kawowy i napoi; 2 zł / os.:

  • kawa,
  • herbata,
  • dodatki: cukier, mleko, cytryna,
  • soki, woda gazowana i niegazowana w dzbankach,
  • ciastka kruche.

Bufet alkoholi;

  • wino białe i czerwone,
  • wino musujące powitalne

catering wielkanocnyWyposażenie i usługi:

  • stoły niezbędne do ustawienia bufetu GRATIS,
  • nakrycie stołów, dekoracja wielkanocna GRATIS,
  • zapewnienie niezbędnej porcelany i sztućców GRATIS,
  • profesjonalny nadzór kelnerski (darmowy przy spełnieniu określonych warunków zamówienia),
  • dostawa posiłków i odbiór brudnych naczyń GRATIS (dostawa bezpłatna w ograniczonej strefie),
  • stoliki koktajlowe z białym pokrowcem (opcja dodatkowo płatna),
  • stoły okrągłe na 8 os. wraz z nakryciem (opcja dodatkowo płatna),
  • krzesła wraz z nakryciem (opcja dodatkowo płatna),
  • transport wyposażenia (opcja dodatkowo płatna),
  • wynajem i montaż namiotu plenerowego lub hali namiotowej (opcja dodatkowo płatna),
  • wyżej wymienione ceny w menu są cenami brutto i dotyczą zamówienia dla min. 20 osób