Obsługa szkolen w Katowice, Chorzów i okolice

Zapewniamy kompleksową obsługę dla firm szkoleniowych, środków edukacyjnych i instytucji prowadzących szkolenia. Obsługujemy zarówno stałą obsługą cyklów szkoleniowych, jak również przygotujemy catering na jednorazowe, pojedyncze szkolenie. Catering na szkolenie dostarczymy zarówno w mieście Katowice, jak również innych miastach. Zapewniamy profesjonalną obsługę i wysoką jakość. Oferujemy menu cateringowe dopasowane do indywidualnych oczekiwań zamawiającego wg określonego menu lub w zależności od możliwości budżetu.

Catering na szkolenie może zostać przygotowany w wersji ekonomicznej z wykorzystaniem wyposażenia i infrastruktury Klienta oraz z naczyniami jednorazowymi lub w wariancie ekskluzywnym, gdzie dostarczamy niezbędne wyposażenie, stoły i inne meble eventowe oraz przygotujemy catering ciepły i zimny na najwyższym międzynarodowym poziomie dostosowanym do rangi wydarzenia zapewniając profesjonalną obsługę kelnerską.

Przygotujemy ofertę cateringu na szkolenie dopasowaną do Państwa potrzeb. 

Przykładowe menu cateringowe na szkolenia w Katowicach:

SERWIS KAWOWY W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO Z PORCELANĄ

PROPOZYCJA 1

– kawa lub herbata 3 x 150ml / os.
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko).

PROPOZYCJA 2

– kawa lub herbata 3 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko).
– woda niegazowana/gazowana aleksandria 500ml w but. plastik.

PROPOZYCJA 3

– kawa lub herbata 4 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko),
– woda niegazowana/gazowana aleksandria 500ml w but. plastik.
– soki owocowe 300ml w but. plastik.

PROPOZYCJA 4

– kawa lub herbata 4 x 150ml / os.,
(wrzątek w warniku do samodzielnego parzenia)
– ciastka kruche mix 100g / os.,
– dodatki (cukier, cytryna, mleczko),
– woda niegazowana z miętą i cytryną w dzbankach 150ml
– soki owocowe 150ml w dzbankach,
– uzupełnienie wody i soku do obiadu 2 x 150ml.

 

CIEPŁE POSIŁKI – PODANE W FORMIE BUFETU SAMOOBSŁUGOWEGO Z PORCELANĄ:

Obiad w formie bufetu samoobsługowego
(potrawy w podgrzewaczu elektrycznym utrzymującym ciepło)

Zupa (1 dla wszystkich do wyboru):

  • Zupa pomidorowa z ryżem
  • Zupa pieczarkowa z makaronem
  • Rosół z makaronem
  • Zupa krem pomidorowy
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami
  • Zupa dnia (menu na cały tydzień – codziennie inna zupa)

Drugie danie (1 dla wszystkich do wyboru):

  • Kotlet drobiowy w panierce sezamowej + ziemniaki + mix surówek
  • Kotlet schabowy + ziemniaki + mix surówek
  • Pieczeń z karczku w sosie + kasza + mix surówek
  • Danie dnia (menu na cały tydzień – codziennie inne danie)

Drugie danie Premium (1 dla wszystkich do wyboru):

  • Roladka drobiowa z serkiem i porem w sosie + kluski + mix surówek
  • Szwajcar z szynką i serem cheddar + ziemniaki z pieca + mix surówek
  • Devolay z pieczarkami i serem + ziemniaki + mix surówek
  • Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i serem w sosie pomidorowym + ryż + mix surówek

 

CIEPŁE POSIŁKI – PODANE W OPAKOWANIACH JEDNORAZOWYCH LUNCH BOX:

Obiad dostarczony ciepły wyporcjowany spakowany w opakowania jednorazowe typu lunch box + sztućce jednorazowe z serwetką (zupa w kubku plastikowym)

Zupa (1 dla wszystkich do wyboru):

  • Zupa pomidorowa z ryżem
  • Zupa pieczarkowa z makaronem
  • Rosół z makaronem
  • Zupa krem pomidorowy
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami
  • Zupa dnia (menu na cały tydzień – codziennie inna zupa)

Drugie danie (1 dla wszystkich do wyboru):

  • Kotlet drobiowy w panierce sezamowej + ziemniaki + mix surówek
  • Kotlet schabowy + ziemniaki + mix surówek
  • Pieczeń z karczku w sosie + kasza + mix surówek
  • Schab o sztygarsku w sosie + ziemniaki puree + mix surówek
  • Danie dnia (menu na cały tydzień – codziennie inne danie)

Inne menu na życzenie do ustalenia w tym dania wege i bezglutenowe.

PODSTAWOWA USŁUGA OBEJMUJE:

– transport,
– zastawa porcelanowa, szkło, sztućce itp. lub sztućce jednorazowe,
– zapewnienie niezbędnego wyposażenia: warniki, podgrzewacze itp.,
– obrus na stół Klienta (na życzenie),
– rozłożenie cateringu,
– odbiór brudnych naczyń po zakończonym szkoleniu.

 

Poniżej kilka wybranych realizacji z cateringu podczas szkoleń lub innych spotkań o podobnym charakterze: